На 11.11.2021г., под патронажа на Министерството на икономиката, бе организирано събитието “Експортьор на Годината”, на което участваха номинираните експортно ориентирани компании от различни сектори на производството и търговията.
Сред тях, Рубелла Бюти АД е компанията, която спечели първа награда за “Рестарт на биснеса през 2020г”. Нагарадата се връчва на бизнеса, който по най-бърз и ефективен начин, в най-тежката ситуация на пандемия през 2020г., е успява да пренасочи своята дейност, с цел производство на жизненоважни, социално и живото подпомагащи продукти. По този начин Рубелла Бюти АД успява да задоволи потребностите на българския и европейския пазар в такава трудна обстановка, като е предоставя необходимите им антибактериални продукти.
Освен наградата за “Рестарт на бизнеса през 2020г.”, за девета поредна година Рубелла Бюти АД отново спечели наградата за експортьор на годината в категорията „Най-големи приходи от Експорт за 2020г.“ – производство на почистващи, миещи, тоалетни и козметични препарати.